بازدید از تور "سفارت سابق ایالات متحده آمریکا" در تهران (همچنین به عنوان لانه جاسوسی آمریکا شناخته می شود)
جدا از میراث تاریخی ، از جمله هنر ، فرهنگ و معماری در مورد تاریخ باستان ایران - از امپراتوری هخامنشی و تمدن پارس تا دوران سلطه یونانیان ، امپراتوری ساسانیان و گسترش اسلام ، توجه به تاریخ معاصر ایران همچنین به درک دقیق آنچه امروزه این کشور شکل گرفته کمک خواهد کرد.
کودتای 1953 ایران
از کودتای 1953 ایران و سرنگونی دولت ملی که توسط آژانس های اطلاعاتی انگلیس و ایالات متحده سازماندهی شده بود ، تا انقلاب ایران در زمستان سال 1979 ؛ از تسخیر سفارت ایالات متحده توسط دانشجویان انقلابی گرفته تا جنگ ایران - عراق در کنار ده ها مورد از این حوادث جزئی یا مهم ، همه در ایجاد شکاف و بی اعتمادی متقابل بین ایران و غرب نقش داشته اند.
و هنوز نشانه های این تغییرات در ایران و به ویژه پایتخت ، تهران قابل مشاهده است. یکی از حوادث مهمی که منجر به بحران عمیق و جدی بین تهران و واشنگتن شد ، اشغال و گروگانگیری ایران در سفارت ایالات متحده در 4 نوامبر 1979 بود که پس از آن لغو جاسوسی در ایران نامیده می شود.
بحران گروگان گیری ایران
در این تاریخ ، تعدادی از دانشجویان ایرانی متعلق به گروهی به نام دانشجویان مسلمان پیروان خط امام به سفارت آمریکا در تهران حمله کردند و با گروگان گیری 66 دیپلمات آمریکایی ، این پرونده به یکی از اصلی ترین بحران های بین المللی تبدیل شد.
گروگان گیری در تاریخ 20 ژانویه 1981 توسط ایران و ایالات متحده با قبول توافق الجزایر خاتمه یافت.
سفارت سابق آمریکا در تهران ، اکنون موزه است. اکنون ، پس از 37 سال ، این مکان به موزه تبدیل شده و درهای آن به روی گردشگران خارجی باز است ، تا اثبات یکی از وقایع تاریخ معاصر ایران باشد.
اسناد مختلف مربوط به تماس های محرمانه ، تجهیزات جاسوسی ، ابزار پیشرفته مخابراتی آمریکایی ، اتاق های مخفی و همچنین سوابق مربوط به عملیات واحد ویژه توسط نیروهای مسلح ایالات متحده ، برای آزادی گروگان ها ، همه در این موزه به نمایش گذاشته شده است.
داخل موزه
معمار این سفارت ، که در سال 1948 ساخته شد ، آیدس ون در گراخت بود که سفارت ایالات متحده در آنکارا را نیز طراحی کرده بود. شباهت طراحی و نقشه ساختمان با دبیرستان های آمریکایی در دهه های 1930 و 1940 باعث شد تا توسط کارمندان آن به لقب Henderson High ملقب شود.
برخی از تصاویر و شعارها با مفاهیم مربوط به انقلاب ایران و رد آمریکا وجود دارد. امروز ، ساختمان سازمان بسیج دانشجویی ایران در بخشی از این سایت واقع شده است.
با این حال ، ساختمان اصلی یک موزه دو طبقه برای نمایش تجهیزات مخابراتی ، اتاق شنود ، شواهد مداخله CIA در ایران و صحنه های تسخیر مکان توسط دانشجویان است.
گروگانگیران ، اعلام همبستگی خود با دیگر "اقلیت های تحت ستم" و "جایگاه ویژه زنان در اسلام" ، در 19 نوامبر یک زن و دو آفریقایی آمریکایی را آزاد کردند.
گروگانگیران ، اعلام همبستگی خود با دیگر "اقلیت های تحت ستم" و "جایگاه ویژه زنان در اسلام" ، در 19 نوامبر یک زن و دو آفریقایی آمریکایی را آزاد کردند.
اگر به تاریخ ایران و روند تحولات آن در دوره معاصر علاقه مندید ، بازدید از این موزه که اخیراً افتتاح شده است را به شما گردشگران خارجی پیشنهاد می کنیم.
بازدید از سفارت سابق ایالات متحده در بسته های مسافرتی گنجانده شده است و راهنمای تاریخ معاصر ایران جزئیات این رویداد را در هنگام بازدید شما ارائه می دهد.